pátek 16. listopadu 2018

Acetylserotonin O-methyltransferase

"N-Acetylserotonin O-methyltransferase also known as ASMT is an enzyme that catalyzes the final reaction in biosynthesis of melatonin, a hormone produced by the pineal gland, which regulates wakefulness. Melatonin levels are used as a trait marker for mood disorders, meaning that abnormal levels of melatonin can be used in conjunction with other diagnostic criteria to determine whether a mood exists. Because studies have shown a direct correlation between the amount of ASMT in the pineal gland and the melatonin level, additional knowledge of ASMT could provide valuable insight on the nature and onset of these impairing disorders."

Každé ráno vstávám s lítostí, že jsem se opět probudila.
Každý den musím nalačno vypít ten odvar ze zoufalství neúspěšného sebevraha, jemuž v nemocnici oznámí, že svůj desátý pokus zase přežil, spláchnout tu odpornou pachuť dvojitou kávou a zajíst ji třemi lžícemi sušenkové pomazánky.
Pak se opět nechám vláčet skrz den.

Chtěla bych najít někoho, kdo se mnou bude ignorovat Vánoce a s kým na Silvestra povečeříme lívance s jahodovou marmeládou a půjdeme v deset hodin spát.

1 komentář:

  1. Vždyť víš, že tě žeru, tak neměj strach a udělej správnou věc. Sedni do letadla. :D

    OdpovědětVymazat